Nieuwe foto van 'Don't Worry Darling' laat Florence Pugh en Harry Styles samen in bed zien

Nieuwe foto van 'Don't Worry Darling' laat Florence Pugh en Harry Styles samen in bed zien

Don't Worry Darling is de nieuwste film van regisseur en actrice Olivia Wilde.

Ee nieuwe foto uit de opkomende film Don't Worry Darling laat zien hoe Florence Pugh en Harry Styles met elkaar aan het knuffelen zijn. De opkomende film is de tweede film van actrice en regisseur Olivia Wilde.

Wilde's speelfilmdebuut was Booksmart en kwam uit in 2019. Don't Worry Darling zal in september 2022 uitkomen, en later dit jaar ook te bekijken zijn op de streamingdienst HBO Max.

Don't Worry Darling
De hoofdrollen in Don't Worry Darling worden gespeeld door Pugh en Styles. De rest van de cast bestaat uit onder andere Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, en Kiki Layne.

De film zou ooit zowel Dakota Johnson als Shia LaBeouf bevatten. Johson werd vervangen door Layne na een planningsconflict met haar rol in The Lost Daughter, terwijl LaBeouf naar verluidt ontslagen werd vanwege zijn gedrag op de set.

Nieuwe foto
Tot nu toe is er nog maar weinig bekend over Wilde's opkomende film, maar met deze Don't Worry Darling foto van Warner Bros. lijkt de marketing campagne serieus te zijn begonnen. De foto laat zien hoe Pugh en Styles elkaar liefdevol omhelzen in bed.

De uitdrukking van Jack zou echter een vroege hint kunnen zijn naar het duistere geheim dat hij volgens de synopsis van de film verbergt voor zijn vrouw. Bekijk de afbeelding hieronder.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair