'Spider-Man' acteur Tobey Maguire speelt Charlie Chaplin in Damien Chazelle's 'Babylon'

'Spider-Man' acteur Tobey Maguire speelt Charlie Chaplin in Damien Chazelle's 'Babylon'

Damien Chazelle's Babylon klinkt hierdoor nog veelbelovender.

De rol van Tobey Maguire in Damien Chazelle's opkomende film Babylon is eindelijk bekendgemaakt. Chazelle kwam met zijn speelfilmdebuut Whiplash uit in 2014.

Daarna regisseerde hij nog de kritisch en commercieel succesvolle La La Land uit 2016. Zijn laatste film, First Man, werd kritisch goed ontvangen, maar deed het een stuk minder goed bij de box office.

Babylon
Chazelle's opkomende film Babylon is een kostuumdrama dat plaatsvindt tijdens het gouden tijdperk van Hollywood in de late jaren 1920. Babylon heeft een indrukwekkende cast, waarbij Brad Pitt de rol van John Gilbert speelt.

Gilbert was een van de grootste sterren uit het tijdperk van de stille film, maar de acteur kon geen transitie maken naar de geluidsfilms toen die de bioscopen begonnen te domineren. Margot Robbie zal ook te zien zijn in Babylon als Clara Bow, wat een actrice was die bekend staat voor films als Mantrap uit 1926 en Wings uit 1927.

Tobey Maguire
Nu is ook de rol van Tobey Maguire bekendgemaakt in Chazelle's opkomende historische Hollywood dramafilm. Variety meldt dat Maguire de rol van de beroemde acteur Charlie Chaplin zal spelen.

De acteur is beroemd geworden door zijn slapstickhumor en produceerde daarnaast bekende films als The Immigrant, Easy Street, Gold Rush, en The Great Dictator. De populariteit van Chaplin en zijn grote catalogus van stille films, zorgen ervoor dat de verwachtingen voor Maguire's acteerprestatie hoog zijn.

NieuwsFilm

meest populair