Priscilla Presley spreekt met lof over Austin Butlers acteerprestatie als Elvis Presley

Priscilla Presley spreekt met lof over Austin Butlers acteerprestatie als Elvis Presley

Priscilla Presley was weggeblazen door Butlers acteerprestatie in de opkomende 'Elvis'-film

Elvis hoofdrolspeler Austin Butler heeft een lovende onderschrijving gekregen voor zijn optreden als Elvis Presley. De bewondering kwam van niemand minder dan de ex-vrouw van Elvis Presley: Priscilla Presley.

Priscilla Presley kreeg een speciale voorvertoning van Baz Luhrmanns opkomende biografische film over Elvis te zien. De film (simpel getiteld Elvis) vertelt het verhaal van de opkomst van Elvis Presley en zijn relatie tot kolonel Tom Parker.

Elvis
Na de speciale voorvertoning van de film, deelde Presley haar gedachten over de film op social media. Ze sprak met lof over de "briljante" manier waarop Luhrmann het verhaal tot leven bracht.

Presley sprak over hoe moeilijk het geweest zou moeten zijn voor Butler om zo'n beroemde legende te spelen. Daarnaast liet ze weten dat ze onder de indruk was van zijn acteerprestatie.

Priscilla Presley
Ook liet Presley weten dat Hanks een geweldige prestatie neer heeft gezet in de film. Volgens haar zou de film goed het verhaal vertellen van Elvis, en dat is iets wat zij goed kan weten, omdat ze beide Elvis en kolonel Tom Parker heeft gekend.

Dit is wat Presley precies deelde op social media: "Voor wie nieuwsgierig is naar de nieuwe film ELVIS, Baz Luhrmann, de regisseur, verzorgde onlangs een privévertoning voor mij en Jerry Schilling in de Warner studio's. Dit verhaal gaat over de relatie tussen Elvis en Colonel Parker. Het is een waargebeurd verhaal dat briljant en creatief verteld wordt en dat alleen Baz, op zijn unieke artistieke manier, had kunnen afleveren. Austin Butler, die Elvis speelde is uitstekend. Halverwege de film keken Jerry en ik elkaar aan en zeiden WOW!!! Bravo voor hem... hij wist dat hij grote schoenen te vullen had. Hij was erg nerveus om deze rol te spelen. Ik kan het me alleen maar voorstellen. Tom Hanks was Col Parker in deze film. Wat een karakter was hij. Er waren twee kanten aan de Kolonel, Jerry en ik waren getuige van beide. Het verhaal, zoals we allemaal weten, heeft geen gelukkig einde. Maar ik denk dat je een beetje meer begrijpt van Elvis' reis, geschreven door een regisseur die zijn hart en ziel en vele uren in deze film heeft gestoken." Lees zelf ook de tweet van Presley op Twitter.

NieuwsFilm

meest populair