De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Survivor (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Levinson | Cast: Ben Foster, Vicky Krieps, John Leguizamo, e.a.
De Poolse bokser Harry Haft wordt overgebracht naar het concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz. Haft zal letterlijk moeten vechten om te overleven. Als hij zijn gevechten wint, krijgt hij te eten en als hij verliest wordt hij naar de gaskamer geleid. Na de oorlog gaat hij boksen in New York om aansluiting met zijn verleden te vinden.

Along for the Ride (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sofia Alvarez | Cast: Emma Pasarow, Belmont Cameli, Kate Bosworth, e.a.
De introverte studiebol Auden lijdt aan slapeloosheid. Een echte jeugd heeft ze niet echt gehad, want haar ouders hebben haar altijd behandeld als kleine volwassene. De zomervakantie voordat ze begint aan de universiteit brengt ze door bij haar vader en zijn nieuwe vrouw. 's Nachts ontmoet ze de mysterieuze Eli. De twee raken bevriend. Wanneer iedereen ligt te slapen, laat Eli haar het zorgeloze tienerleven ervaren dat ze nooit heeft gekend.

Cold Mountain (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony Minghella | Cast: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, e.a.
Inman, een soldaat van de Confederatie, raakt tijdens de Amerikaanse burgeroorlog gewond. Hij moet zich noodgedwongen terugtrekken. Inman begint aan een lange en riskante reis naar huis, waar zijn vrouw Ada ondertussen haar boerderij probeert te redden met hulp van een pittige onbekende genaamd Ruby.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair