Eerste foto Natalie Portman als de 'mindf*ck' van Thor in 'Thor: Love and Thunder'

Eerste foto Natalie Portman als de 'mindf*ck' van Thor in 'Thor: Love and Thunder'

Jane Foster / Mighty Thor, nu zonder helm.

In de recent verschenen eerste, toch redelijk bizarre trailer voor Thor: Love and Thunder zagen we al een eerste blik op Natalie Portmans Jane Foster die in de film zal uitgroeien tot Mighty Thor. Daarin had ze nog een helm op.

Nu krijgen we via Empire een foto waarop Portman te zien is zonder helm. De grote vraag is hoe ze Mighty Thor wordt, maar het is duidelijk dat dit grote gevolgen gaat hebben. Regisseur Taika Waititi sprak erover met het magazine.

"Het is ongeveer acht jaar geleden," vertelde Waititi aan Empire. "Ze heeft een heel ander leven gehad, en dan komt de liefde van je leven terug op het toneel en is nu gekleed zoals jij. Het is echt een mindf*ck voor Thor."

Eerste foto van Jane Foster / Mighty Thor
Hieronder dan die foto van Portman als Jane Foster alias Mighty Thor. We zien haar zonder helm en samen met Chris Hemsworth in zijn nieuwe gekleurde pak.


Een andere belangrijke rol is voor Christian Bale als Gorr the God Butcher en van hem zagen we tot op heden nog minder. Vanaf 7 juli moet Thor: Love and Thunder in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair