3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

First They Killed My Father (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Sareum Srey Moch, Phoeung Kompheak, Sveng Socheata, e.a.
Cambodja, 1975. Wanneer het rebellenleger van de Rode Khmer de hoofdstad Phnom Penh aanvalt, moeten het jonge meisje Loung en haar gezin gedwongen verhuizen naar het platteland. Daarvoor moeten ze een barre tocht maken. Ze worden echter gevangengenomen en belanden in een werkkamp. In de loop der jaren verliest Loung steeds meer gezinsleden.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a.
Vier middelbare scholieren proberen uit verveling een oud videospelletje uit. Plotseling worden ze de junglewereld van de game ingezogen. Daarin verschijnen ze als volwassen personages. Om terug te kunnen keren, moeten ze een magisch juweel zien te vinden. Dit blijkt een missie vol gevaar, spanning en tegenslagen.

Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a.
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair