Dit populaire Marvel-personage krijgt een zeer opvallende look-wijziging

Dit populaire Marvel-personage krijgt een zeer opvallende look-wijziging

Korg krijgt een snorretje.

Korg, een populair personage uit de Marvel-films, lijkt een nieuw uiterlijk te krijgen in Thor: Love and Thunder. Er is een concepttekening verschenen waarop de levende rotsformatie een heuse snor heeft.

Deze zomer komt superheld Thor - de god van de bliksem van Chris Hemsworth - in actie wanneer Gorr the God Butcher begint aan het vernietigen van - niet geheel verrassend, gezien zijn naam - alle goden.

Zijn compagnon Korg, gespeeld door de Nieuw-Zeelandse alleskunner Taika Waititi (die ook weer de regie voor zijn rekening heeft genomen), zal ook weer van de partij zijn. Wel ziet hij er ietsjes anders uit dan in eerdere films.

Zit wel snor
Op een nieuw ontdekte concepttekening is Korg namelijk te zien met een snor. Dat is opvallend, want tot nu toe hebben we Korg nog op geen enkele promotieafbeelding voor Love and Thunder, noch in de trailer gezien met gezichtsbeharing.


Bekijk de afbeelding

Het zou natuurlijk kunnen dat het hier om een geschrapt ontwerp gaat of dat de snor onderdeel is van Korgs verhaallijn in Love and Thunder en dat hij deze pas later in de film krijgt. Van nature zal hij geen snor laten groeien.


Thor: Love and Thunder moet begin juli in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair