'Fast & Furious'-actrice is helemaal klaar voor een terugkeer

Eva Mendes wil wel weer.

Jim Pedd 13 mei 2022 22:30 in Algemeen
Eva Mendes een veteraan van de Fast and Furious-franchise, is er klaar voor om terug te keren als actrice. Maar onder bepaalde voorwaarden.

Mendes speelde de rol van Agent Monica Fuentes in 2 Fast 2 Furious en verscheen recent in The View om te vertellen over haar leven als moeder en hoe ze haar inmiddels een decennium lang durende afwezigheid van het witte doek als actrice in grote films. Ze wil terug keren. Maar niet zomaar.

Geen geweld, geen seks
"Ik heb een erg korte lijst van wat ik zal doen, met vier kinderen. Ik bedoel, als het een leuk project is. Maar ik ga geen geweld meer doen. Ik wil ook geen seks doen. Dus de lijst is kort," aldus Mendes.

De actrice werd geboren in Miami en begon haar carrière eind jaren negentig. Ze was in videoclips van onder meer Aerosmiths en de Pet Shop Boys te zien. Ook maakte ze naam met diverse filmrollen.

Mendes was als Agent Fuentes te zien; iemand die undercover werkte in Miami om te helpen bij het neerhalen van drugssbaron Carter Verone. Ook was ze het liefje van de in ongenade gevallen LAPD-agent Brian O'Connor.

Het laatst was ze te zien in Lost River, waarna ze zich vooral focuste op haar vier kinderen thuis. Of ze net als in 2011, toen ze een uncredited post-credits cameo maakte in Fast Five, is de vraag.

NieuwsFilm