Grote naam uit 'Legion' mag 'Godzilla vs Kong'-sequel gaan leiden

Minder mensen, meer titanen...

Arjen Rooseboom 13 mei 2022 10:24 in Algemeen
Het eerste castingnieuws omtrent het langverwachte vervolg op de hit Godzilla vs. Kong (2021) is uitgekomen met Legion-acteur Dan Stevens die is vastgelegd voor één van de hoofdrollen.

Hoewel hij aanvankelijk bekendheid verwierf in het Britse drama Downtown Abbey, brak Stevens pas echt door met zijn opvallende optreden als David Haller in de populaire sciencefictiondramaserie.

Volgens Deadline zal hij nu een belangrijk aandeel krijgen in het volgende deel van Legendary's Monsterverse-franchise. Adam Wingard keert terug achter de camera en de productie start later dit jaar in Australië op dezelfde locatie als de voorganger alsmede Kong: Skull Island uit 2017.

Details zijn nog geheim, hoewel Wingard eerder interesse toonde in het verder verkennen van de Holle Aarde. Andere geruchten geven aan dat het verhaal zich gaat concentreren op de zoon van Kong, aangezien het project naar verluidt zal filmen onder de titel Son of Kong.

Oude bekenden
Stevens werkte eerder met Wingard aan The Guest, een actie-horror-thriller die lovende kritieken ontving voor zowel de acteur als de regisseur van critici en fans.

NieuwsFilm