3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 16 mei 2022 11:50 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Worst Person in the World (2021)
Regie: Joachim Trier | Cast: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play en Pathé Thuis (huur/koop)
Millennial Julie wordt bijna dertig. Ze lijkt vrijwel alles te hebben in het leven, maar is toch niet gelukkig. Ze besluit het roer flink om te gooien. Julie verbreekt haar relatie met Aksel, een succesvol schrijver die ouder is dan zij, en stort zich in een nieuw avontuur met de jongere en knappe Eivind.

17 Again (2009)
Regie: Burr Steers | Cast: Zac Effron, Leslie Mann, Matthew Perry, e.a. | Te zien op: Netflix
Mike was een populaire topatleet met een mooie toekomst voor zich. Deze liet hij echter vallen voor zijn vriendin. Nu, twintig jaar later, is zijn huwelijk mislukt en heeft hij een saaie baan. Hij zou graag zijn jeugd overdoen en die wens komt op een dag uit wanneer hij wakker wordt en weer zeventien blijkt te zijn.

Black Widow (2021)
Regie: Cate Shortland | Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, e.a. | Te zien op: Disney+
Natasha Romanoff slaat noodgedwongen op de vlucht wanneer ze wordt opgejaagd door de overheid en herenigt zich met haar oude spionnenfamilie. Gezamenlijk trekken ze op tegen een leger aan gehersenspoelde agenten en een vijand die de gevechtsbewegingen van elke tegenstander moeiteloos nadoet.Nu ook op Netflix:NieuwsFilm