Bekend Hollywood-actrice wees Marvel Studios al twee keer af

Door haar X-Men rol lijkt ze niet snel in het MCU op te gaan duiken.

Bijna heel Hollywood lijkt wel een rol te willen hebben in het Marvel Cinematic Universe. Zo zagen we in Doctor Strange 2 weer een aantal grootheden voorbij komen. Actrice Jessica Chastain was zo stoer om twee keer een rol te weigeren.

De eerste keer dat ze een rol moest weigeren was voor Iron Man 3. Dit kwam doordat ze simpelweg te veel andere klussen in haar agenda had staan.

"Sorry dat ik moet 'Iron Man 3 moet afzeggen. Mijn agenda zit propvol en ik kan er niets anders meer bij hebben. De pers kondigde mijn mogelijke casting veel te vroeg aan," schreef Chastain in het verleden op Facebook. "Hopelijk komt er in de toekomst nog een Marvel-film."

Ook niet in Doctor Strange
Later werd ze gevraagd voor Doctor Strange en dit keer weigerde ze op de rol in te gaan omdat ze een grotere rol wilde hebben.

"Ze zei: 'Hé, kijk, dit project klinkt geweldig, en ik zou het graag doen. Maar ik krijg maar één kans om in een Marvel-film te spelen en een Marvel-personage te worden. Ik ben getraind in ballet, en ik wil heel graag een cape dragen.' Het is de coolste afwijzing ooit...," zei Doctor Strange-schrijver C. Robert Cargill ooit in een interview. "Ze wilde in een Marvel-film spelen, maar ze wilde de superheld zijn, niet de badass Night Nurse."

Dit was allemaal voor ze werd gecast als Vuk in de film X-Men: Dark Phoenix, de teleurstellende laatste film in het X-Men Universe van 20th Centrury Fox.

NieuwsFilm

meest populair