3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Godzilla vs. Kong (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Wingard | Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, e.a.
Godzilla is woedend en laat overal ter wereld een spoor van vernieling achter. Ondertussen proberen de beschermers van Kong een nieuw thuis voor hem te vinden. Onderweg belanden ze echter onverwachts op het pad van Godzilla. Een keiharde strijd tussen de twee titanen volgt.

Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a.
De relatie van Dani en Christian zit in de slop. De twee reizen op uitnodiging van een medestudent af naar een Zweeds dorpje om daar deel te nemen aan het Midzomerfeest. Achter de vriendelijke, maar zweverige commune gaat echter een duister geheim schuil. Al snel is er geen weg meer terug.

Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a.
Het gezin Kim leeft in armoede. Nadat de zoon des huizes een baan heeft gevonden bij de rijke familie Parks, raakt zijn hele familie geobsedeerd door hen. Met slim bedrog weet het gezin Kim langzaam binnen te dringen bij de familie Parks. Ze doen er vervolgens alles aan om hun nieuwe leven niet te verliezen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair