3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 17 mei 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Lucy (2014)
Regie: Luc Besson | Cast: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, e.a.
Lucy wordt gedwongen om een gloednieuwe drug via een pakketje in haar lichaam naar het buitenland te smokkelen. Wanneer het pakketje scheurt in haar lichaam, begint ze bovennatuurlijke krachten te ontwikkelen. Zo ontwikkelt ze een superbrein. Ondertussen komt haar opdrachtgever achter haar aan om de drugs terug te krijgen.

The Old Guard (2020)
Regie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, e.a.
Andy leidt een team onsterfelijke huurlingen. Al vele jaren opereert haar minileger onder de radar, maar de ontdekking van een nieuwe onsterfelijke dreigt hun geheim te onthullen. Een farmaceutisch bedrijf wil met de strijders experimenteren om een levensverlengend medicijn te ontwikkelen. Ze moeten vechten voor hun voortbestaan.

All the Bright Places (2020)
Regie: Brett Haley | Cast: Elle Fanning, Justice Smith, Luke Wilson, e.a.
Violet en Theodore, twee tieners met de nodige persoonlijke problemen, veranderen elkaars levens voorgoed. Beiden kampen ze met emotionele en fysieke wonden uit het verleden, maar samen ontdekken ze - tijdens een bevrijdende reis die de wonderen van Indiana weerspiegelt - dat zelfs de kleinste momenten van betekenis kunnen zijn.Lees ook:NieuwsFilm