HBO Max voegde 6 films nieuw toe afgelopen week

Dit is het nieuwe aanbod op HBO Max.

Jim Pedd 21 mei 2022 22:30 in Featured
Het is zaterdag en dus zetten we vandaag op een rij welke series nieuw zijn aan het aanbod van HBO Max. Deze week waren het er zes.

Training Day (2001)
Regie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn, Tom Berenger
De jonge officier Hoyt realiseert eindelijk zijn droom wanneer hij zich bij de anti-drugs brigade van Los Angeles voegt. Het is Alonzo Harris, een oud-gediende die hem de knepen van het vak leert. De nachtmerrie begint wanneer Hoyt beseft dat Harris door en door corrupt is.

The Class (2008)
Regie: Nicholas Celozzi | Cast: Anthony Michael Hall, Lyric Ross, Hannah Kepple, John Kapelos
François maakt zich klaar voor een nieuw jaar op een middelbare school in een moeilijke wijk. Culturen en denkwijzen botsen vaak met elkaar in het klaslokaal. François staat erop een omgeving te creëren waar respect en aandacht de boventoon voeren.

The Curse of La Llorona (2019)
Regie: Michael Chaves | Cast: Linda Cardellini, Roman Christou, Jaynee-Lynne Kinchen, Raymond Cruz
La Llorona. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en aarde, in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties voor angst. Toen ze nog leefde, verdronk ze uit pure jaloezie haar kinderen, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in de kolkende rivier wierp. Nu zijn haar tranen eeuwigdurend. Ze zijn dodelijk, en iedereen die 's nachts haar dodelijke roep hoort, is verdoemd. La Llorona schuilt in de schaduwen en heeft het voorzien op de kinderen; wanhopig om haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en zijn haar methoden angstaanjagender geworden. In het Los Angeles van de jaren zeventig, behoort de nacht toe aan La Llorona. Een vrouw die ervan verdacht wordt haar kinderen in gevaar gebracht te hebben, een medewerker van de sociale dienst en haar eigen kleine kinderen, worden al snel meegesleept in een angstaanjagende bovennatuurlijke wereld. De enige hoop die ze hebben om de dodelijke wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt in een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.

Geostorm (2017)
Regie: Dean Devlin | Cast: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara
Een man onderneemt een reis naar de ruimte om klimaatveranderende satellieten ervan te weerhouden een storm te lanceren van episch formaat. Zijn broer ontdekt in de tussentijd een plan om de Amerikaanse president te vermoorden.

Den skaldede frisør (2012)
Regie: Susanne Bier | Cast: Pierce Brosnan, Kim Bodnia, Trine Dyrholm, Paprika Steen
Met Italië als decor draait deze film om een groep mensen op zoek naar liefde, passie en geluk. Centraal staat de moed om je leven een andere wending te geven, ook wanneer je denkt dat dit te laat is.

Scooby-Doo! Stage Fright (2013)
Regie: Victor Cook | Cast: Frank Welker, Matthew Lillard, Grey DeLisle, Mindy Cohn
Scooby-Doo, Shaggy en de Mystery Inc.-leden gaan naar Chicago voor een talentenshow, een paar museumbezoeken en heel veel pizza! De stad is de thuisbasis van de tv-show 'Talent Star' waarin het duo Fred en Daphne finalisten zijn. Maar Scooby en Shaggy hebben een geheime act achter de hand waarmee ze de wedstrijd denken te kunnen winnen. Ze hebben echter de pech dat de competitie wordt uitgezonden vanuit een operahuis met een griezelige geschiedenis en een wraakzuchtig spoook dat de show vervloekt heeft.

NieuwsFilm