Dit zijn de 5 favoriete films van Tom Holland

Dit zijn de 5 favoriete films van Tom Holland

Tom Holland is met de grootse successen van 'Spider-Man' en 'Uncharted' een rijzende ster. Uit welke films haalde hij zijn liefde voor film?

Dat een nieuwe generatie aan filmliefhebbers Tom Holland in hun hart heeft gesloten is een moeilijk te ontkennen feit. Hij deelt in een interview welke films hém het nauwst aan het hart liggen.

In 2010 betrad Holland de filmwereld met een kleine rolletje in de film The Secret World of Arrietty. Hierin mocht hij slechts een stem inspreken, maar een begin is een begin...

Dit werd volledig anders toen hij te zien was in het MCU als Peter Parker/Spider-Man. In ondertussen zes Marvel-films is hij te zien geweest.

In 2022 was hij ook al te zien als Nathan Drake in Uncharted, gebaseerd op de populaire videogame. Ook hier garandeerde hij een groot succes bij de box office.

Tom Holland's top 5 films
Tijdens een interview met Rotten Tomatoes werd Holland gevraagd naar zijn favoriete films. De opmerkelijke lijst is hieronder te vinden in willekeurige volgorde. Enkele klassiekers staan ertussen, maar ook meerdere recente films van verscheidene genres.

Primal Fear (Gregory Hoblit, 1996) Primal Fear (Gregory Hoblit, 1996)

Bekijk de afbeelding

The Departed (Martin Scorsese, 2006)

Bekijk de afbeelding

Avatar (James Cameron 2009)

Bekijk de afbeelding

Saving Private Ryan (Steven Spielberg, 1998)

Bekijk de afbeelding

My Cousin Vinny (Jonathan Lynn, 1992)

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair