3 epische scifi-films op Netflix om nu te kijken

Veel vermaak op Netflix.

Bram de Groot 26 mei 2022 13:34 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie uiteenlopende sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Ook als je ze al een keer hebt gezien.

Interstellar

Regie: Christopher Nolan | Hoofdrollen: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Timothée Chalamet, John Lithgow, Wes Bentley | Kijk nuDe nabije toekomst. Overheden en economieën zijn in elkaar gestort, er heerst voedselschaarste en de NASA bestaat niet meer. Kortom, het zijn zware tijden voor de mensheid. De schuld hiervoor zou liggen in de twintigste eeuw. Als onderzoekers een mysterieuze scheur in de ruimtetijd vinden, is het aan oud-leden van de NASA hem te verkennen en hoop te geven aan de mens.

Godzilla

Regie: Gareth Edwards | Hoofdrollen: Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Aaron Johnson, Bryan Cranston, Sally Hawkins, David Strathairn, Ken Watanabe | Kijk nuJoe Brody is een wetenschapper, werkzaam in Japan. Hij ontdekt een anomalie in sonargegevens en gaat op onderzoek uit. Maar dan breekt de hel los. Ondertussen probeert zijn stiefzoon Ford, een jonge marineofficier, terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle, een verpleegster, haar handen vol heeft aan het helpen van mensen in nood.

War of the Worlds

Regie: Steven Spielberg | Hoofdrollen: Tom Cruise, Dakota Fanning, Tim Robbins, Justin Chatwin, Yul Vazquez, Lenny Venito, Miranda Otto, Lisa Ann Walter | Kijk nuRay Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.

NieuwsFilm