Disney+ kwam met 3 nieuwe films: dit zijn ze

We zetten het op een rij.

Jim Pedd 28 mei 2022 22:30 in Featured
Elke zaterdag duiken we in het aanbod van Disney+. Deze week voegde de streamingdienst van The Mouse House drie nieuwe films toe.

Hieronder zetten we die films op een rij.

"Marvel Studios: Assembled" The Making of Moon Knight (2022)
Cast: Kevin Feige, Brad Winderbaum, Grant Curtis, Mohamed Diab
Sluit je aan bij Oscar Isaac en Ethan Hawke die onthullen hoe Moon Knight van Marvel Studios nauwgezet tot leven werd gebracht.

Alone with Her Dreams (2020)
Regie: Paolo Licata | Cast: Tania Bambaci, Claudio Collovà
Een Siciliaans vissersdorpje in de jaren '60. Julia is elf jaar als haar ouders besluiten hun povere bestaan te verruilen voor een zoektocht naar werk en geluk in Frankrijk. Het meisje zelf is geen onderdeel van het plan. Zij komt te wonen bij haar grootmoeder, de strenge en schijnbaar emotieloze Maria. Lucia wordt gekweld door nostalgische gevoelens over haar ouders. Maar naarmate de tijd verstrijkt, begint ze belangstelling te krijgen voor mannen. Een mysterieuze wereld waar ze van haar grootmoeder ver vandaan moet blijven maar die ze zelf graag wil ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid verliest Julia op een dag haar kinderlijke onschuld aan een afschuwelijk familiegeheim. Vanaf dat moment ziet ze de wereld met andere ogen.

Jackie en Oopjen (2020)
Regie: Annemarie van de Mond | Cast: Sarah Bannier, Karina Smulders, Leny Breederveld
De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks.

NieuwsFilm