Johnny Depp alweer in beeld voor grote Hollywoodfilm?

Johnny Depp alweer in beeld voor grote Hollywoodfilm?

Het gerucht gaat dat hij in Beetlejuice 2 te zien is.

Acteur Johnny Depp verloor door het gedoe met zijn ex-vrouw Amber Heard zijn rol als Gellert Grindelwald in de Fantastic Beasts-films en hij lijkt ook niet meer welkom bij Disney als het gaat om de Pirates of the Caribbean-films.

Sinds zijn laatste films Minamata (2020) en Waiting for the Barbarians (2019) was hij alleen betrokken bij de animatieserie Puffins Impossible, al zou hij binnenkort starten met de opnames voor de Franse film Jeanne du Barry waarin hij de Franse koning Louis XV gaat spelen.

Toch weer in een Hollywoodfilm?
Al jaren gaan er geruchten over de komst van een vervolg op de film Beetlejuice uit 1988 van Tim Burton en met Michael Keaton en Winona Ryder. Nu wordt er geschreven dat Depp ook een rol in de film krijgt.

Fans vonden op een castinglijst de naam van Depp terug, naast de namen van Keaton en Ryder. In het verre verleden hadden Ryder en Depp nog een relatie. Mocht Beetlejuice 2 er komen dan zou Depp de hoofdrol moeten gaan spelen.

Als de film geregisseerd wordt door Burton dan is het de zoveelste samenwerking tussen Burton en Depp. De laatste film van de twee is Dark Shadows uit 2012.



NieuwsFilm

meest populair