3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

A Simple Favor (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, e.a.
Stephanie, een alleenstaande moeder, raakt op het schoolplein bevriend met Emily, een glamoureuze vrouw. Wanneer Emily om een kleine gunst vraagt, en daarna op mysterieuze wijze verdwijnt, volgt Stephanie een spoor van leugens om de waarheid te achterhalen.

Zodiac (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., e.a.
In de jaren 60 en 70 wordt San Francisco geteisterd door een seriemoordenaar die zichzelf de Zodiac noemt. Met cryptische raadsels en brieven weet hij een journalist, cartoonist en rechercheur jarenlang bezig te houden. Zij zetten alles op het spel om de dader te vinden.

The Boys in the Band (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Mantello | Cast: Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, e.a.
New York, 1968. Zeven homoseksuele vrienden worden op een verjaardagsfeest door een ongenode gast, een oude huisgenoot van de gastheer die mogelijk nog in de kast zit, en een dronken spel geconfronteerd met onuitgesproken gevoelens en geheimen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair