De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 F*ck de Liefde 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aram van de Rest en Appie Boudellah | Cast: Bo Maarten, Géza Weisz, Yolanthe Cabau, e.a.
Lisa zag haar relatie stranden en keert terug naar Nederland. Haar vriendin Kiki stapt binnenkort in het huwelijksbootje en neemt haar vriendinnen mee naar Ibiza voor een vrijgezellenvakantie. Daar loopt Lisa de charmante Noah tegen het lijf, een oude bekende. Maar dan duikt Jim ineens op. Hij wil zijn relatie met Lisa een nieuwe kans geven.

#2 A Perfect Pairing (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stuart McDonald | Cast: Victoria Justice, Adam Demos, Luca Sardelis, e.a.
Lola Alvarez weet alles van wijn. Ze heeft een hekel aan haar baas en daarom begint ze voor zichzelf. Ze vertrekt naar Australië om haar ideeën te pitchen aan een bekend familiebedrijf. Ze wordt afgewezen, maar krijgt het aanbod om als schapenverzorgster van dezelfde familie aan de slag te gaan. Dan ontmoet ze Max Vaughn, een ruige, mysterieuze man. Al snel springen de vonken over.

#3 Toscana (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mehdi Avaz | Cast: Anders Matthesen, Cristiana Dell'Anna, Andrea Bosca, e.a.
De Deense topchef Theo reist naar het Italiaanse Toscane om het bedrijf van zijn overleden vader, met wie hij nooit echt een goede band heeft gehad, te verkopen. De verkoop wil echter maar niet vlotten. Tijdens zijn verblijf in Toscane ontmoet Theo een lokale vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.



#4 Body Cam (2019)
#5 Senior Year (2022)
#6 Blue Story (2019)
#7 Jackass 4.5 (2022)
#8 RRR (2022)
#9 Lion du périph (2022)
#10 John Wick 3 - Parabellum (2019)


NieuwsFilm

meest populair