HBO Max voegde deze 9 films nieuw toe afgelopen week

HBO Max voegde deze 9 films nieuw toe afgelopen week

HBO Max maakt er een feestje van.

Het was een behoorlijk prima week op HBO Max. We zetten zoals je gewend bent alle nieuwe titels op een rij!

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler
Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Muhammad Ali's Greatest Fight (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Frears | Cast: Pablo Schreiber, Christopher Plummer, Danny Glover, Frank Langella
'Muhammad Ali's Greatest Fight' gaat over Ali's rechtszaak waarmee hij zich verzette tegen deelname aan de Vietnam oorlog. De bokser werd opgeroepen in de jaren zestig, maar gebruikte onder meer zijn geloof om er tegenin te gaan. Hij werd beschuldigd voor het ontlopen van zijn dienstplicht en raakte zijn titel en bokslicentie kwijt. Daartoe besloot Ali naar het hooggerechtshof te stappen.

Largo Winch (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jérôme Salle | Cast: Tomer Sisley, Sharon Stone, Ulrich Tukur, Napakpapha Nakprasitte
Largo Winch, die na de dood van z'n adoptievader aan het hoofd van de Groep 'W' kwam te staan, besluit om het bedrijf te verkopen en een ambitieuze humanitaire stichting op te richten. Maar op de dag dat er getekend moet worden, wordt Largo Winch door een mysterieuze getuige beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid. Largo zal z'n onschuld moeten bewijzen door in z'n verleden te graven, diep in het hart van de Birmese jungle.

Spring Awakening: Those You've Known (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael John Warren | Cast: Jonathan Groff, Lea Michele, John Gallagher Jr., Lauren Pritchard
Vijftien jaar na het daverende Broadwaysucces van het met acht Tony Awards bekroonde Spring Awakening komen de oorspronkelijke cast en crew samen voor een eenmalig spectaculair reünieconcert voor The Actors Fund. De documentairefilm volgt de castleden terwijl zij zich op hun terugkeer voorbereiden en de schoonheid en tijdloosheid van deze hitmusical herontdekken. Ook kijken ze terug op hoe de show klein begon en uiteindelijk de grote winnaar werd bij de Tony's, en staan ze stil bij het universele thema van tienerproblemen en bij het ongebruikelijke liefdesverhaal van hoofdrolspelers Jonathan Groff en Lea Michele.

One Last Hug: Three Days at Grief Camp (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Irene Taylor Brodsky |
Documentaire over het onuitwisbare effect dat delen, vriendschap en emotionele steun kunnen hebben op kinderen die met een buitengewoon verlies te maken krijgen. De documentaire brengt verslag uit van drie hartverscheurende dagen in Camp Erin, een rouwkamp dat aan kinderen die een geliefde verloren de nodige ondersteuning biedt om met hun verdriet om te gaan.

Melancholia (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lars von Trier | Cast: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Alexander Skarsgård, Brady Corbet
Justine en Michael vieren hun bruiloft in het huis van Justine's zus Claire. Ondertussen beweegt de planeet Melancholia zich richting aarde en worden de twee zussen geconfronteerd met het snel naderende einde van de wereld. Terwijl Justine in een diepe depressie vervalt, verzet Claire zich tot het einde.

Legacy of Sin: The William Coit Story (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Schachter | Cast: Neil Patrick Harris, Bonnie Bedelia, Meredith Salenger, Jon Pennell
William Coite (Neil Patrick Harris) gaat met zijn vrouw Robin (Meredith Salenger) naar zijn geboortestad om het zoveelste huwelijk bij te wonen van zijn moeder Jill (Bonnie Bedelia). Wat later hoort hij van zijn oom Paul (Terry Kiser) enkele merkwaardige zaken over zijn moeder. William verloor zijn vader lang geleden aan een moord, maar wat heeft zijn moeder daarmee te maken?

The Disaster Artist (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Franco | Cast: Dave Franco, James Franco, Seth Rogen, Ari Graynor
Als Greg Sestero, een aspirant acteur, de vreemde en mysterieuze Tommy Wiseau ontmoet, vormt het duo een unieke vriendschap. Samen verhuizen ze naar Hollywood, alwaar ze hun dromen uit willen laten komen.

Men in Black III (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Sonnenfeld | Cast: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement
In Men in Black 3, zijn Agents J en K terug in de tijd. J heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdekt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld - geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.

NieuwsFilm

meest populair