DC in Concert: Warner Bros. kondigt muzikaal evenement aan voor fans

DC in Concert: Warner Bros. kondigt muzikaal evenement aan voor fans

Live luisteren naar de mooiste soundtracks terwijl je kijkt naar het grote doek.

Warner Bros is een samenwerking aangegaan met TCG Entertainment voor de productie van een gloednieuw fan evenement getiteld: DC in Concert, wat een wereldwijd toerende film concert serie is. Fans krijgen de kans om live te luisteren naar iconische scores uit DCEU-films die worden uitgevoerd door een symfonieorkest.

Van Batman (1989) en Justice League (2017) tot de meest recente box office hit, The Batman (2022). De fans kunnen de iconische scores live ervaren terwijl deze films worden geprojecteerd op het grote scherm. Later dit jaar worden er data bekend gemaakt.


Bekijk de afbeelding

De DC in Concert-serie is een project dat niet alleen iconische DC-films zoals de originele Batman en Justice League naar de concertzaal zal brengen, maar ook nieuwe en toekomstige releases zoals The Batman, Black Adam en The Flash.

DC in Concert markeert een terugkeer voor DC-films die worden bekeken met een live symfonieorkest. Todd Phillips' 2019-film Joker begon eerder aan een live concerttour door het Verenigd Koninkrijk en verschillende andere Europese landen in de zomer van 2020 en opnieuw in de herfst van 2021.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair