3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Fury (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Ayer | Cast: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Scott Eastwood, e.a.
1945, richting het einde van de Tweede Wereldoorlog. Wardaddy, een meedogenloze Amerikaanse sergeant, heeft de opdracht om met vier soldaten met een tank op missie te gaan achter de vijandelijke linies. Met weinig mankracht en wapens proberen de militairen het hart van nazi-Duitsland te treffen. Deze missie is levensgevaarlijk, maar Wardaddy en zijn mannen weten van geen opgeven.

Handsome Devil (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Butler | Cast: Fionn O'Shea, Nicholas Galitzine, Andrew Scott, e.a.
Ned, een zelfverklaard buitenbeentje, wordt naar een kostschool gestuurd waar iedereen gek is op rugby. Hij hoopt daar vooral niet op te vallen. Daar moet hij gedwongen een slaapkamer delen met Conor, de sterspeler van het rugbyteam die van zijn vorige school is gestuurd vanwege vechtpartijen. De twee vormen een onwaarschijnlijke vriendschap. Tot de schoolleiding zich ermee bemoeit.

Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Elliot Page, e.a.
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij andermans dromen binnen kan stappen. Hij wordt daarom veel gevraagd als bedrijfsspion. Cobb kan droom en werkelijkheid echter steeds moeilijker onderscheiden. Zijn laatste klus, in opdracht van een Japanse zakentycoon, is direct een van de moeilijkste ooit: hij moet niet een idee stelen van een concurrent, maar een idee in zien te planten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair