Thor herenigt met Jane Foster in eerste clip van 'Thor: Love and Thunder'

Thor herenigt met Jane Foster in eerste clip van 'Thor: Love and Thunder'

Marvel bracht de eerste clip uit tijdens de MTV Movie & TV Awards.

Pas op voor mogelijke spoilers. De eerste clip voor Marvel Studios opkomende vierde Thor-film is uitgebracht tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards. Thor: Love and Thunder komt begin juli uit in onder andere Nederland en Amerika.

Om deze reden is de marketing rondom de film nu steeds groter aan het worden, waardoor we dus de eerste clip uit Thor: Love and Thunder hebben gekregen. In de clip krijgen we zowel Chris Hemsworth als Natalie Portman te zien.

Love and Thunder
Dit keer is het niet alleen Hemsworth die Thor zal spelen. Portman zal in Thor: Love and Thunder namelijk de Mighty Thor spelen.

De actrice herpakt haar rol nadat ze niet deelnam in de derde film Thor: Ragnarok. Thor: Love and Thunder is net als Thor: Ragnarok geregisseerd door Taika Waititi.

Clip
Tijdens de MTV Movie & TV Awards bracht Marvel Studios de eerste clip uit van Thor: Love and Thunder. De clip werd geïntroduceerd door Waititi.

De nieuwe clip geeft wat meer context over hoe Thor Jane Foster weer zal ontmoeten in de film. Thor is druk bezig met het zoeken naar zijn geliefde hamer Mjölnir, en wanneer hij die terugvindt, komt hij ook Jane Foster als de Mighty Thor tegen.

Mjölnir
Thors geliefde hamer Mjölnir werd vernietigd door zijn zus Hela in Thor: Ragnarok. Het is dus nog onduidelijk hoe Jane Foster aan de gerepareerde versie van de hamer komt.

Jane Foster lijkt met gemak om te kunnen gaan met Mjölnir, want we krijgen te zien dat ze weet hoe ze de hamer moet gebruiken. Bekijk hieronder de eerste clip van Thor: Love and Thunder.



NieuwsFilm

meest populair