Henry Cavill straks simpelweg te oud voor 'Man of Steel 2'?

Henry Cavill te oud voor de rol?

Bram de Groot 9 juni 2022 08:25 in Algemeen
In (Zack Snyder's) Justice League was acteur Henry Cavill voor het laatst te zien als Superman. De Britse acteur werd een aantal jaar geleden nog gezien als dé acteur die de rol jarenlang zou moeten gaan spelen.

Toch is dat er niet van gekomen. Een vervolg op Man of Steel is nog steeds niet verschenen en onrust achter de schermen bij Warner Bros., tegenwoordig Warner Bros. Discovery, doet vermoeden dat er snel actie ondernomen moet worden.

Volgens een bericht van Variety is David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, "gefrustreerd dat de filmoutput van [DC] inconsistent is geweest en dat er niet voldoende langetermijnplanning is geweest wat betreft het uitbrengen van vervolgfilms op populaire releases."

Henry Cavill wordt er niet jonger op
Het artikel van Variety meldt dat Cavill er niet jonger op wordt en mogelijk zelfs te oud wordt om de rol van Clark Kent a.k.a. Superman nog langer te spelen in het DC Extended Universe.

Al langer zijn er geruchten dat Cavill niet terugkeert in de rol, al ziet de acteur het zelf nog wel zitten om terug te keren als de nagenoeg onverslaanbare DC-superheld.

Mocht Warner Bros. wel een Man of Steel 2 willen maken, dan zal de studio ondertussen haast moeten maken. Ondanks dat Cavill 39 jaar is, wordt hij er niet jonger op.

NieuwsFilm