'Black Panther'-vervolg onthult eerste blik op Shuri en Okoye

'Black Panther'-vervolg onthult eerste blik op Shuri en Okoye

Check ze hier!

Na jaren in de maak te zijn geweest, staat Black Panther: Wakanda Forever zowat op het punt om zijn debuut te maken. In elk geval: we moeten nog een paar maanden wachten op de release van de film.

De aankomende film van Marvel Studios heeft nog niet echt beelden onthuld. Vandaag hebben we voor 't eerst echt iets nieuws, namelijk eerste indrukken van twee van de personages: Okoye en Shuri! Ze hebben allebei een iets ander uiterlijk.

Black Panther: Wakanda Forever
In de film Black Panther: Wakanda Forever krijgen de twee personages nieuwe rollen. Zij zullen vermoedelijk de twee voornaamste kandidaten zijn om het van T'Challa over te nemen als de Black Panther.

Bekijk de foto's hier op Twitter.


We weten van Marvel-producent Kevin Feige dat deze nieuwe film minder om Black Panther draait en meer gemaakt is als eerbetoon aan Wakanda, de fictieve Afrikaanse natie die centraal staat.

"Wakanda is een plek die we verder kunnen verkennen, met personages en verschillende subculturen. Dit is altijd en echt vanaf het begin de focus van het volgende verhaal geweest", aldus Feige.

NieuwsFilm

meest populair