Jessica Alba nog mooier door haar nieuwste make up hack

Jessica Alba nog mooier door haar nieuwste make up hack

Mooi in minder tijd met een geweldig goede make up tip van Jessica Alba

Alsof Jessica Alba niet al voldoende straalt, heeft zij nu een nieuwe make up tip gevonden voor een nog betere basis. Deze actrice en powervrouw deelt haar stappenplan op Instagram, zodat iedereen die geweldige basis kan hebben. Op naar meer zelfvertrouwen!

In het filmpje brengt Jessica Alba verschillende kleuren foundation aan op haar gezicht op een bepaalde manier. Vervolgens borstelt zij die stippen uit, waardoor haar gelaatstrekken nog beter uitkomen. Het resultaat is egaal, brengt diepte en meer definitie. Over deze basis vertelt zij:

"Oké, luister eerst eens naar mij... Ik weet dat ik er maf uit zie, maar ik denk dat Chloe Morello make up naar een nieuw niveau tilt met deze onthulling! Niet alleen is het snel en simpel, maar de finale uitstraling oogt natuurlijk en bedauwd. Probeer het ook eens uit, als je dat nog niet gedaan hebt. Ik gebruikte de producten van Honest Beauty."

Echte powervrouw
Het lijkt stil rond Jessica Alba, maar naast dat zij als moeder middenin een jong gezin staat, heeft zij allerlei projecten rond films, videoclips en reclames lopen. Weet jij dat zij een succesvolle zakenvrouw is met haar eco-vriendelijke bedrijf The Honest Company?

Mocht je haar missen, dan kun je altijd nog films als Fantastic Four en Sin City bekijken. Of kies voor de serie Dark Angel, waarin zij een ongelooflijk stoere meid speelt. Haar personage Max opende voor haar destijds de weg naar de filmwereld.

Meer make up hacks
Jessica Alba is in elk geval prachtig om naar te kijken en al helemaal met deze make up
hack. Chloe Morello deelt tips omtrent lifestyle en make up op haar eigen pagina. Het filmpje van Jessica Alba op Instagram met stappenplan en de producten vind jij hieronder



NieuwsFilm

meest populair