Nieuwste Marvel Studios-film is de kortste in jaren

Nieuwste Marvel Studios-film is de kortste in jaren

Thor: Love and Thunder duurt net twee uur.

Nu we de officiële speelduur van Thor: Love and Thunder kennen, kunnen we ook zeggen dat het de kortste Marvel Studios-film in vier jaar tijd is.

Over een paar weken keert de God of Thunder van Marvel Studios terug in zijn vierde solofilm. Ditmaal neemt hij het op tegen Gorr the God Butcher. Maar hoewel die vijand an sich al erg intrigerend is, leeft natuurlijk vooral ook de vraag hoe het zit met de terugkeer van Jane Foster als de Mighty Thor. Zij blijkt ineens Mjölnir te hebben en daar 'iets' mee te kunnen in de strijd tegen Gorr.

Thor: Love and Thunder
Thor: Love and Thunder is een van de titels waar kijkers vermoedelijk het meest naar uitkijken deze zomer.

Als een grote studiofilm als deze op het punt staat zich een weg naar de bioscoop te banen, wordt de speelduur meestal onderwerp van discussie. Marvel boekte al nieuws met Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dat net geen twee uur duurde.

En nu krijgen we Thor: Love and Thunder, dat ook slechts 119 minuten duurt. Daarmee is het de kortste Marvel Studios-film sinds 2018.

Thor: Love and Thunder lijkt wat kort met die tijdsduur, gezien de vele dingen die we gaan zien. Zo heeft Thor te dealen met een midlife crisis, leert hij de nieuwe persona van Jane Foster accepteren, keren de Guardians of the Galaxy terug en meer.

Thor: Love and Thunder is begin juli te zien.

NieuwsFilm

meest populair