Disney+ voegt een hoop nieuwe niet-Disney Marvel films toe!

Disney+ voegt een hoop nieuwe niet-Disney Marvel films toe!

Disney is bezig met het toevoegen van een aantal niet-Disney Marvel films aan de Disney+, waaronder spiderman homecoming.

Verschillende niet-Disney Marvel films komen op Disney +. De geschiedenis van de Marvel-figuren is chaotisch, aangezien het bedrijfseigendom van de superhelden vaak van eigenaar is veranderd, wat in de loop van de decennia gevolgen heeft gehad voor zowel de filmdistributie als de rechten van de personages.

Met de overname van Marvel Studios door de Walt Disney Corporation in 2009 begon het proces om alle personages onder dezelfde vlag te brengen, en met de fusie Disney/Fox van 2019 heeft Disney nu de rechten verworven om bijna alle Marvel-superhelden te gebruiken in zijn film- en tv-projecten.


Bekijk de afbeelding

Personages als The Incredible Hulk en Spider-Man zijn opvallend afwezig geweest in de catalogus van Marvel-films die beschikbaar zijn op Disney+. Hun distributierechten liggen bij Sony en Universal.

Nieuw op Dinsney+
Dit zal echter niet lang meer het geval zijn, want bepaalde niet-Disney Marvel films zijn op weg naar het streaming platform in een paar gebieden. Disney+ Nederland laat weten dat Raimi's Spider-Man-trilogie, The Amazing Spider-Man en het vervolg daarop, en Spider-Man: Homecoming op 17 juni naar de dienst zullen komen. Disney+ Italië heeft getweet dat Spider-Man: Into The Spider-Verse op 17 juni zal verschijnen.



De redenen achter deze niet-Disney Marvel film toevoegingen aan de Disney + service lijken te worden gedreven door een doel. Een grote stap voorwaarts in Disney's groei binnen de overvolle streamingmarkt, nu concurrenten als Netflix abonnees blijven verliezen.

NieuwsFilm

meest populair