Courteney Cox vertelt over haar obsessies en de maffe maskers van Ed Sheeran

Courteney Cox vertelt over haar obsessies en de maffe maskers van Ed Sheeran

Courteney Cox van 'Friends' over SM-maskers, spoken, schoonmaken, gasten, acteren en beroemdheden

Laatst bij Jimmy Kimmel vertelde Courteney Cox over van alles. Zo ontvangt zij graag bezoek, gelooft zij in spoken en heeft zij een ergere schoonmaakobsessie dan Monica in Friends. Ook over haar nieuwe rol als auteur in de serie Shining Vale wordt besproken en... de uitgebreide collectie maffe SM-sex-maskers die zij elke keer bezorgd krijgt door Ed Sheeran.

Courteney Cox bekent dat zij dol is op gezelligheid en graag gastvrouw is. Er wordt dan samen gekookt en gegeten en jamsessies zijn welkom. Dus is zij eigenlijk altijd aan het schoonmaken. Dat doet zij zo graag, dat zij inmiddels een eigen schoonmaaklijn heeft, genaamd Homecourt.

SM-maskers
Ze woont samen met een muzikant, Johnny McDaid die lid is van de band Snow Patrol. Hij schrijft regelmatig muziek voor anderen, zoals Ed Sheeran. Haar dochter is zo gewend aan beroemdheden in huis en haar moeders filmpjes en foto's op social media, dat zij vaak weigert mee te doen.

Over de SM-maskers vertelt Courteney Cox: "Ed Sheeran logeert bij mij als hij in de buurt is. Elke keer als hij er is, zorgt hij ervoor dat er een cadeautje thuis bezorgd wordt. Op mijn kosten. Het is elke keer een SM-masker. Ik heb er nu tien, geloof ik."

Spookhuis
De rol als auteur in de serie Shining Vale is precies wat zij als actrice wenste. "Ik geloofde eerst niet in spoken tot ik het huis van Carole King kocht en het daar leek te spoken. Ik voelde mij daar niet meer prettig en heb het huis weer verkocht."

Courteney Cox voelt zich bevoorrecht tussen allerlei interessante beroemdheden te mogen verkeren. Zij heeft de leukste gesprekken, zoals met Michael Jordan, en natuurlijk met de cast van Friends.

Het gesprek met Jimmy Kimmel in zijn gelijknamige praatshow vind jij hieronder



NieuwsFilm

meest populair