Dochter Shiloh van Brad Pitt en Angelina Jolie gaat viraal met haar dansjes

Het talent en de toewijding spat van het scherm bij Shiloh Pitt en haar dance moves

FilmTotaal 22 juni 2022 14:21 in Celebrity
Shiloh is de een na jongste van de zes kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie. Zij traint bij een van de beste dansscholen van Los Angeles en is goed. Zo goed, dat zij sinds kort te zien is in de video's die de dansschool online zet.

Trotse moeder
Om te zeggen dat Shiloh goed is, is een understatement. De moves zijn extreem. Je ziet er het harde werken vanaf. Angelina Jolie is volgens ingewijden trots op haar dochter en haar inzet. Bovenal is zij blij dat Shiloh zo gelukkig wordt van dansen.

Angelina doet niet veel acteerwerk meer, al had zij prachtige rollen in Maleficent en Eternals. Zij richt zich voornamelijk op liefdadigheid, terwijl Brad Pitt laatst haast onherkenbaar te zien was in The Lost City.

Choreografie
Shiloh was eerder te zien in danschoreografie, maar het liedje Vegas van Doja Cat is erg opzwepend. De choreografie van Hamilton Evans met zijn toegewijde dansteam maken de dansclip helemaal stoer. Het is niet de eerste keer dat deze dansschool goed bekeken filmpjes heeft.

Geen wonder dat deze video dan ook viraal gaat. Shiloh Pitt kun je vanaf 2.31 minuut vinden. Zij staat dan vooraan in de video en draagt een stoere zwarte broek met een zwart shirt met witte letters The Beatles. Het filmpje op YouTube vind je hieronder.NieuwsFilm