Brad Pitt hint naar einde van zijn carrière

De topacteur bevindt zich in laatste fase van zijn carrière.

Bram de Groot 23 juni 2022 22:30 in Algemeen
Acteur Brad Pitt dook sinds Ad Astra uit 2019 op in slechts één film, namelijk in een kleinere rol in de actiekomedie The Lost City. Binnenkort is hij weer te zien in een hoofdrol, namelijk in Bullet Train.

De acteur is ondertussen toch ook alweer 58 jaar en heeft al tientallen films gemaakt. Denk maar aan Seven, 12 Monkeys, Ocean's Eleven, The Curious Case of Benjamin Button en Once Upon a Time in... Hollywood.

In een recent interview liet Pitt weten dat hij denkt dat hij richting zijn pensioen gaat, al weet hij nog niet zeker wat de toekomst voor hem in petto heeft.

Laatste fase van acterende Brad Pitt
Pitt staat met een interview in het augustusnummer van GQ. Tijdens een interview met Ottessa Moshfegh bleek de acteur openhartig over wat hij nog wil gaan doen. Hij weet niet wat de toekomst zal brengen, maar hij zei wel dat hij zich in de laatste fase van zijn carrière bevindt.

"Ik beschouw mezelf op mijn laatste been, in het laatste semester of trimester. Hoe gaat dat deel eruit zien? En hoe wil ik dat vormgeven?" aldus de acteur.

Begin volgend jaar zien we Pitt overigens samen met namen als Margot Robbie, Olivia Wilde en Tobey Maguire in de film Babylon van regisseur Damien Chazelle. Ook gaat hij waarschijnlijk nog een film maken met George Clooney en Jon Watts.

NieuwsFilm