Hunter Schafer krijgt rol in 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

De overstap van East Highland High School uit 'Euphoria' naar de grimmige straten van het Capitool wordt een pittige.

Mitchell 23 juni 2022 20:30 in Algemeen
Hunter Schafer, de actrice van Jules Vaughn in de hitserie Euphoria, neemt de volgende grote stap in haar filmloopbaan. Ze wordt namelijk onderdeel van de cast van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Schafer is voornamelijk bekend geworden van haar rol als Jules in de serie Euphoria, waar zij in de rol van een transvrouw de moeilijke kanten van het leven van een Amerikaanse scholier belicht. In de realiteit is Schafer tevens een transvrouw en een icoon voor de LHBTQIA+-beweging.

In de film zullen we Schafer te zien krijgen in de rol van Tigris Snow, de nicht en kameraad van Coriolanus Snow (Tom Blyth). De laatste zal uiteindelijk de psychotische leider worden van de dystopische wereld, die we al zo goed kennen uit de eerdere films en boeken.

Naast Schafer en Blyth zijn er ook al heel wat andere namen bekend, waaronder Nick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples, Hiroki Berrecloth en Jerome Lance.

Wat kunnen we van de film verwachten?
In The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes volgen we de jonge jaren van dictator Coriolanus, voordat hij de man zal worden die we kennen uit de originele films. Op 17 november mogen we het allemaal in de bioscopen gaan meemaken, met hopelijk een prachtige rol voor Schafer.

NieuwsFilm