'Kill Bill' en meer nieuws op Prime Video deze week

Check hier het complete nieuwe aanbod.

Jim Pedd 26 juni 2022 14:04 in Featured
Prime Video voegde vorige week tientallen films nieuw toe. Deze week zijn het er slechts vier, maar zijn het prima films! We zetten ze voor je op een rij.

Kill Bill: Vol. 1 (2003)
Regie: Quentin Tarantino, Quentin Tarantino | Cast: Uma Thurman, Lucy Liu, Uma Thurman, Lucy Liu
De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze 1 voor 1 te vermoorden. Bill bewaart ze tot het laatst...

Kill Bill: Vol. 2 (2004)
Regie: Quentin Tarantino | Cast: Vivica A. Fox, Ambrosia Kelley, Michael Parks, James Parks
Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.

My Fake Boyfriend (2022)
Regie: Rose Troche | Cast: Keiynan Lonsdale, Dylan Sprouse, Sarah Hyland, Bukola Ayoka
Andrew (Keiynan Lonsdale), kan zijn giftige vriendje dat hem net heeft gedumpt maar moeilijk loslaten. Zijn vrienden (Dylan Sprouse en Sarah Hyland) besluiten hem te helpen door een ware "Cristiano" te creëren. Een perfect nepvriendje voor op sociale media om zijn ex jaloers te maken. Probleem opgelost, zou je denken? Maar nee hoor, terwijl fake "Cristiano" viral gaat en een wereldwijde sensatie wordt, ontmoet Andrew zijn nieuwe liefde, Rafi, een charmante restauranteigenaar, maar hoe gaat Andrew zijn fake vriendje Christiano uitleggen? Hij moet een manier vinden om een einde te maken aan zijn fake Instagram relatie en zijn inmiddels jaloerse ex ontwijken. Zijn doel wordt Rafi's hart te veroveren. Dit alles zorgt voor een heerlijke en hilarische komedie over de gekke dingen in het leven die we doen voor de liefde.

Kick Like Tayla (2022)
Regie: Gil Marsden | Cast: Brian Amatruda, Beansy, Faris Chevalier, Daniel Harford
'Kick like Tayla' geeft een exclusief kijkje in de keuken van de ongelooflijke atlete Tayla Harris, die een succesvolle bokscarrière combineert met het spelen in de NAB AFL Women's Competition voor de Carlton Football Club. De film onderzoekt wat Tayla drijft, haar liefde voor alle sporten waaronder boksen en football, de impact van sociale media, cyberpesten en seksisme. Het is de viering van een eens-in-een-generatie talent in opkomst, en volgt Tayla tijdens het seizoen van 2021, op het veld en achter de schermen.

NieuwsFilm