Natalie Portman betrapte Chris Hemsworth tijdens dit hele ongemakkelijke moment

De acteur is zo groot en bekend dat hij zich onmogelijk kan verbergen op een druk schoolplein.

FilmTotaal 26 juni 2022 14:47 in Celebrity
Chris Hemsworth is simpelweg te beroemd en opvallend om zich te kunnen verbergen voor fans. Daar was ook zijn Thor-tegenspeler Natalie Portman getuige van toen ze hun kinderen van school ophaalden.

"Chris bracht voor een deel van zijn kinderen naar dezelfde school als waar mijn kinderen naartoe gingen. Op een dag haalden we onze kinderen rond hetzelfde tijdstip op en ik had echt medelijden met hem", begint Portman haar anekdote in een recent interview.

Australië
De opnames van Thor: Love and Thunder vonden plaats in Australië en dat maakte het voor Hemsworth extra lastig om niet herkend te worden.

"Chris is natuurlijk ontzettend beroemd, zeker in zijn thuisland. Hij probeerde zich achter een boom te verschuilen totdat zijn kinderen naar buiten kwamen, maar dat lukte natuurlijk niet".

Net een sitcom
Volgens Portman voelde het alsof de twee in een soort sitcom waren beland over superheldenouders die hun kinderen op komen halen van school. De actrice werd zelf echter naar eigen zeggen niet herkend.

"Ik heb het voordeel klein te zijn en me makkelijk te kunnen verstoppen tussen de andere moeders", licht ze toe. "Chris daarentegen is een soort Griekse god die gewoon niet te missen is".

NieuwsFilm