Zack Snyder's 'Justice League' krijgt volgende maand digitale release

Fans van de Zack Snyder cut van 'Justice League' kunnen vanaf volgende maand de digitale versie aan hun collectie toevoegen.

Dirk van der Meer 28 juni 2022 14:58 in Algemeen
Voor degene die Zack Snyder's Justice League willen toevoegen aan hun digitale collectie, kunnen dat doen vanaf volgende maand. Op 19 juli om precies te zijn.

Het was een flinke taak, maar tóch hebben fans het voor elkaar gekregen om de volledige visie van 'Zack Snyder's Justice League' te kunnen zien. De film zal gewoon beschikbaar blijven op HBO Max en de film is ook al in 4K Ultra HD en Blu-ray beschikbaar, echter miste er nog een digitale versie.

De digitale release heeft ook wat toffe extra's
De digitale release heeft naast de film ook wat special features waaronder 'Building a Scene' waarin we te zien krijgen hoe de meest ongelooflijke scenes to leven zijn gebracht. 'Road to Justice League' waar Zack Snyder reflecteert op zijn filmtrilogie binnen de DC Universe en er zit ook een zwart wit versie bij de digitale release inbegrepen.

Op dezelfde dag verschijnt er ook een digitale release van de volledige trilogie van Zack Snyder met Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice in het pakket.NieuwsFilm