3 blockbusters die je deze zomer in de bioscoop moet gaan kijken!

3 blockbusters die je deze zomer in de bioscoop moet gaan kijken!

Wij kozen drie absolute kaskrakers voor je uit, die niet mogen missen op jouw filmlijstje van 2022.

Er komen een paar mooie blockbusters aan deze zomer, die je zeker niet mag gaan missen. Wij zetten er drie van op een rijtje, waar we zelf ook enorm naar uitkijken!

Nu deze zomer de bioscopen weer volop open zijn, is het natuurlijk ook weer tijd voor de zomerblockbusters! Natuurlijk moet je Top Gun: Maverick allang gezien hebben, maar deze drie films zijn volgens ons zeker ook de moeite waard!

1. Thor: Love and Thunder (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Takia Waititi
Synopsis: Thor is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar. Deze staat bekend als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Daarbij heeft hij hulp nodig van een oude bekende.



2. Nope (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele
Synopsis: Verzorgers op een Californische paardenranch stuiten op een mysterieuze kracht die het gedrag van mens en dier beïnvloedt.



3. Three Thousand Years of Longing (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Miller
Synopsis: Een eenzame en verbitterde Britse vrouw is op reis in Istanboel wanneer ze op een oude fles stuit. Ze bevrijdt een djinn die haar drie wensen schenkt. Haar onverschilligheid belemmert haar ook maar een wens uit te spreken. Om de tijd te doden houden ze elkaar gezelschap.



NieuwsFilm

meest populair