Chris Evans geeft toe: Superheld Captain America wordt met gemak gevloerd!

Het grote puppy interview met onze Captain America, gespeeld door Chris Evans - ja echt ... echte puppies op de set

Vera 2 juli 2022 14:12 in Celebrity
Superheld Captain America is niet te vloeren, tot hij overvallen wordt door een aantal puppies. Het overkwam Chris Evans laatst, bekend van films als Avengers, Captain America en Lightyear, en leidde tot het leukste interview in tijden, aldus Chris zelf.

Op het moment dat de puppies binnen komen waggelen, houdt zelfs Captain America het niet droog. In extase vertelt Chris dat hij dol is op honden en er twee thuis heeft. Chris ligt op de grond, compleet gevloerd, te kroelen en te knuffelen en te kletsen tegen de pups. Je ziet meteen wat puppies met mensen kunnen doen door alleen aanwezig te zijn.

Meer plezier
Natuurlijk beantwoordt Chris Evans ook vragen - voor zover dat lukt met alle pups die aandacht willen. Zo zou hij als hij een slechterik moet spelen voor Loki kiezen.

"Loki lijkt het meeste plezier te hebben. Het hangt van de rol af of ik een slechterik of een goeierik zou spelen. Een slechterik schijnt het leuker te hebben, dat wel."

"Ik was dol op Toy Story vroeger. Buzz Lightyear vind ik geweldig. Ik was in alle staten dat ik hem mag inspreken. Ik denk dat ik het allereerste deel het leukst vond. Puur omdat het zo origineel was voor die tijd. Het zou leuk zijn om van Rex een spin off te zien."

Leukste interview
Meer antwoorden in het leukste feel good interview in tijden, van BuzzFeed Celeb, vind jij op YouTube en hieronderNieuwsFilm