3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 2 juli 2022 22:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dune (2021)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: HBO Max
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.

Freaky (2020)
Regie: Christopher Landon | Cast: Kathryn Newton, Vince Vaughn, Katie Finneran, e.a. | Te zien op: Prime Video
Het stadje Blissfield wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar, die al snel de bijnaam The Butcher krijgt. De middelbare scholiere Millie blijkt zijn volgende slachtoffer te zijn. Het moordwapen bezit echter over mystieke krachten. Op het moment dat The Butcher wil toeslaan, wisselt hij van lichaam met Millie. De tiener heeft een dag om dit ongedaan te maken voordat ze voor altijd gevangen zit in zijn lichaam.

The Adam Project (2022)
Regie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a. | Te zien op: Netflix
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.Lees ook:NieuwsFilm