Deze 5 topfilms kan je vanaf deze week streamen op Netflix en Prime Video

We zetten weer wat toptitels op een rij.

Jim Pedd 4 juli 2022 06:00 in Featured
Elke maandag kijken we naar de grootste films die alvast nieuw zijn aangekondigd door Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video en selecteren we de vijf meest interessante of opvallende titels. Deze week hebben we enkel titels van Netflix en Prime Video, omdat op moment van schrijven nog geen andere nieuwe films aangekondigd zijn door HBO Max en Disney+.

Hello, Goodbye and Everything in Between (2022)
Regie: Michael Lewen | Cast: Jordan Fisher, Jennifer Robertson, Julia Benson, Sarah Grey | Releasedatum: 6 juli op NETFLIX
Nadat ze hadden besloten om uit elkaar te gaan vóór de universiteit, heeft een koppel een laatste afspraakje. Ze vragen zich af of ze voor altijd afscheid moeten nemen.

Last Night in Soho (2021)
Regie: Edgar Wright | Cast: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Diana Rigg | Releasedatum: 7 juli op PRIME VIDEO
Een jonge vrouw, gepassioneerd over mode-ontwerp, kan op mysterieuze wijze de jaren zestig betreden. Daar ontmoet ze haar idool, een bloedmooie wannabe zanger. Maar het Londen van de jaren zestig is niet wat het lijkt, en de tijd lijkt uit elkaar te vallen, met behoorlijk grote gevolgen.

Ranveer vs. Wild with Bear Grylls (2022)
Regie: Khuzema Haveliwala | Cast: Ranveer Singh, Bear Grylls, Karan Kapadia | Releasedatum: 8 juli op NETFLIX
Klik door deze interactieve special waarin superster Ranveer Singh en avonturier Bear Grylls de Servische wildernis trotseren om een zeldzame bloem te vinden.

The Sea Beast (2022)
Regie: Chris Williams | Cast: Dan Stevens, Karl Urban, Jared Harris, Kathy Burke | Releasedatum: 8 juli op NETFLIX
We bevinden ons in een tijd waarin angstaanjagende monsters over de zeeën heersten en monsterjagers helden waren. De grootste held onder hen is Jacob Holland. Wanneer de jonge Maisie Brumble zich als verstekeling op Jacobs schip verstopt, heeft deze er een onverwachte bondgenoot bij. Samen gaan ze op een episch avontuur.

Incantation (2022)
Regie: Kevin Ko | Cast: Hsuan-yen Tsai, Ying-hsien Kao, Sean Lin, Ching-Yu Wen | Releasedatum: 8 juli op NETFLIX
Zes jaar geleden opende Ruonan en haar vrienden de jacht op spoken. Tijdens een cultusritueel in een afgelegen bergdorp betraden ze een verboden tunnel van taboe, waardoor ze een gruwelijke vloek ontketenden en verspreidden. Ruonan overleefde als enige de macabere gebeurtenis. In het heden krijgt ze na een psychiatrische behandeling de voogdijschap over haar dochter Duoduo terug. Maar dan ontdekt Ruonan dat de vloek bezit heeft genomen van haar dochter.

NieuwsFilm