Vin Diesel, James Corden en Ed Sheeran over dansen en de nieuwe 'Fast and Furious'

Vin Diesel, Ed Sheeran en James Corden over dansen bij anderen thuis en de nieuwe Fast and Furious films

Vera 4 juli 2022 14:05 in Celebrity
James Cordon had van de week Ed Sheeran en Vin Diesel te gast in zijn show in Londen. Op uitnodiging van Vin Diesel bleek James laatst in Los Angeles het huis van Vin gevonden te hebben. Ze hebben toen samen geborreld, gedanst en gezongen en ideeën uitgewisseld. En er is meer!

Vin Diesel heeft een opname samen met James. Dat zal vast een staartje krijgen. Ook is Vin innemend en bespeelt het Britse publiek met gemak. Vin Diesel bekent dat hij automatisch Brits Engels gaat praten in de buurt van Britten. Dus zet hij meteen voor Ed en James een Brits accent op.

Nieuw werk
Vin Diesel mag vertellen dat zijn Fast and Furious delen worden uitgebreid met nog eens twee films. Ruim twintig jaar na het eerste deel is dat een hele prestatie. James vraagt meteen of Ed een liedje mag maken voor de soundtrack van de Fast and Furious. Vin zegt natuurlijk meteen ja!

Ed Sheeran is aan een nieuwe wereldtournee gestart en is een kind rijker. Hij vertelt dat hij bij een van zijn concerten in Brazilië door profvoetballer Ronaldo (nummer 9) werd uitgenodigd thuis langs te komen. Ronaldo blijkt een club aan huis te hebben en mooier nog: Ronaldo en zijn vriendin zijn zo gek op het liedje Thinking out loud dat zij het dansje uit hun hoofd hebben geleerd en het op film hebben opgenomen.

Het innemende interview in The Late Late Show with James Corden vind jij op YouTube.NieuwsFilm