3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

RRR (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: S.S. Rajamouli | Cast: N.T. Rama Rao Jr., Ram Charan, Ajay Devgan, e.a.
In het India van voor de onafhankelijkheid komt een dappere krijger op gevaarlijke missie oog in oog te staan met een bikkelharde Britse agent. Beiden verbergen hun identiteit om hun taak uit te kunnen voeren. Als ze elkaar ontmoeten, ontwikkelt zich een band tussen beide mannen.

The Great Gatsby (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Elizabeth Debicki, e.a.
Nick Carraway, een beginnend schrijver, raakt gefascineerd door de steenrijke Jack Gatsby, zijn mysterieuze buurman die wel van een feestje houdt. Carraway ziet van dichtbij hoe Gatsby op obsessieve wijze zijn grote liefde Daisy voor zich terug probeert te winnen. Haar echtgenoot Tom Bunchanan, een rokkenjager van adellijke afkomst, staat zijn plannen echter in de weg.

Don't Breathe (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Dylan Minnette, Stephen Lang, e.a.
Drie jonge dieven hebben het gemunt op een oude, blinde man die in een verlaten buitenwijk in Detroit woont. Volgens de geruchten heeft hij een miljoen dollar in zijn huis verstopt liggen. De jongeren denken hun klus zo geklaard te hebben, maar eenmaal binnen komen ze er snel achter dat hun slachtoffer niet is wie ze dachten dat hij is. Ze blijken in het huis te zijn beland van een getraumatiseerde oorlogsveteraan die niet te beroerd is om de jacht terug te openen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair