Dolph Lundgren (64) neemt verloofde (25) mee naar première 'Minions'

Dolph Lundgren (64) neemt verloofde (25) mee naar première 'Minions'

De stoere bokser uit Rocky is voor het eerst te horen in een familiefilm en neemt zijn dochters en verloofde mee naar de première van de Minions: The Rise of Gru in Los Angeles

"Het is leuk mijn dochters en verloofde mee te nemen naar een première van een familiefilm. Zo'n film is anders dan ik ooit heb gedaan," zegt Dolph Lundgren op de première van Minions: The Rise of Gru in Los Angeles.

Zijn dochters van 26 en 20 jaar oud en zijn verloofde van 25 zijn naast hem in passend geel te bewonderen. Dolph Lundgren komt uit Zweden, terwijl zijn verloofde uit Noorwegen komt. Ze zullen waarschijnlijk volgend jaar trouwen in hun Scandinavië.

Minions
Dolph vertelt: "Mijn verloofde geniet volop van dit alles. Voor haar is het de eerste keer dat zij zo'n première meemaakt. We leerden elkaar drie jaar terug kennen. Door COVID kon een tijdje niets, dus genieten wij nu extra van dit uitje."

Dolph Lundgren, waarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als Drago in Rocky, verleende zijn stem aan Svengeance, een rolschaatsende boef in Minions: The Rise of Gru. Dolph is hiermee voor het eerst te horen in een familiefilm.

"Als je ouder wordt in dit werk, is het moeilijk relevant te blijven. Een stem in een film als de Minions kan je daarbij helpen," zegt de acteur naar alle eerlijkheid.

Trends
Tot nu gaat Dolph Lundgren prima mee met trends. Zo was hij te zien in een videoclip van de band Imagine Dragons voor het liedje Believer en in beide Aquaman-films. Aan de samenwerking met Amber Heard bewaart hij overigens alleen goede herinneringen.

Het hele interview met People en Dolph Lundgren kun je hier nalezen. Zijn verloofde Emma Krokdal, een personal trainer, postte een foto op haar Instagram van het gezelschap.



NieuwsFilm

meest populair