Eerste reacties 'Nope': Jordan Peele lijkt weer een pareltje af te leveren

Ook laat de regisseur zich opnieuw uit over een potentiële 'Get Out 2'...

De afgelopen jaren heeft de geliefde komiek Jordan Peele zichzelf ontpopt als één van de meest getalenteerde en originele filmmakers in de filmindustrie.

Hij won een Oscar voor de horrorfilm Get Out (2017) en volgde dit op met het eveneens succesvolle Us in 2019. Aankomend weekend verschijnt alweer zijn derde titel.

Zijn nieuwste heet Nope, een sciencefictionthriller met Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Steven Yeun in de hoofdrollen. De eerste persvertoningen zijn geweest en reacties overspoelen social media.

Zoals gebruikelijk, zijn deze eerste reacties overweldigend positief, maar in dit geval zijn ze wel héél erg positief. 'Een wilde rit, onvergetelijk, krankzinnig afwijkend' en 'niets wat je verwacht' zijn slechts enkele van de reacties op Twitter en het lijkt er dus op dat Peele weer een pareltje in handen heeft. Lees enkele Tweets hieronder:











Get Out 2
Tijdens promo-interviews wordt Peele nog regelmatig gevraagd of er een sequel komt op de hit waarmee hij in 2017 doorbrak, Get Out. Zijn antwoord blijft simpelweg: "Dat wordt me wel erg veel gevraagd, ja. Zeg nooit 'nooit'. Er is zeker nog veel om over te praten. We zullen zien".

NieuwsFilm

meest populair