3 epische actiefilms op Netflix om direct te kijken

3 epische actiefilms op Netflix om direct te kijken

Keiharde gevechten op Netflix met een vleugje fantasie.

Op Netflix vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie epische actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Assassin's Creed (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Kurzel | Cast: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, e.a.
Callum Lynch zit in de dodencel. Hij wordt gered van executie door een mysterieuze organisatie die wil dat hij meewerkt aan een mysterieus experiment. Via een revolutionaire technologie verkent hij het leven van zijn voorvader, een sluipmoordenaar in het vijftiende-eeuwse Spanje. Lynch moet daar kennis verzamelen om een vijand in het heden te verslaan.

Clash of the Titans (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louis Leterrier | Cast: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, e.a.
De dappere visserszoon Perseus blijkt een halfgod. Wanneer Hades, de wraakzuchtige god van de onderwereld, een poging doet om de macht van Zeus over te nemen, besluit Perseus op te staan om hem te stoppen. Ondertussen probeert hij de mooie prinses Andromeda te redden. Perseus en zijn medekrijgers moeten een bataljon sterke en machtige vijanden zien te verslaan.

Warcraft (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Duncan Jones | Cast: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, e.a.
In het koninkrijk Azeroth wonen mensen, dwergen, elfen en andere mythische wezens samen. De vrede wordt bedreigd wanneer gevaarlijke en gewelddadige Orcs door een magisch portaal verschijnen. Zij zijn op zoek naar een nieuw woongebied, omdat hun eigen land is vernietigd. Al snel nemen de spanningen toe. Een gewapend conflict is onvermijdelijk.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair