Een kaalgeschoren hoofd is bevrijdend, zegt actrice uit 'Bullet Train'

Een kaalgeschoren hoofd is bevrijdend, zegt actrice uit 'Bullet Train'

Een kaalgeschoren hoofd hoort elke vrouw een keer te doen, vindt Joey King

De 23-jarige Joey King uit Bullet Train acteert al bijna twintig jaar. Voor sommige rollen vindt zij het geen punt om haar hoofd kaal te scheren. Sterker nog: een kaal hoofd had zij al drie keer voor een rol. Ondanks alle commentaar van mensen. Het doet haar weinig.

Joey King staat op de voorkant van Allure en vertelt aan het magazine:
"Ik zou het absoluut weer doen. Ik denk dat elke vrouw een keer een kaalgeschoren hoofd zou moeten ervaren. Ik voelde mij juist mooi, omdat ik mij niet achter mijn haren kon verstoppen."

"Veel mensen lachten mij uit. Veel mensen zeiden gemene dingen. Maar met kort haar voelde ik meer zelfvertrouwen. Ik voelde mij sterk. Die woorden deden mij niets."

"Mensen bemoeien zich graag met anderen, terwijl hun mening niet toe doet. Ik haalde mijn haar weg voor een project. Dat is prima."

Bullet Train
Joey King doet het meer dan prima. Voor haar acteerprestaties ontving zij al meerdere prijzen, waaronder een Emmy en een Golden Globe. Haar casting voor Bullet Train was een logisch gevolg. Al vond zij het spannend tussen al die oudere en ervaren sterren als Brad Pitt.

Het interview in Allure staat hier.

De post van Joey King vind je hieronder.




https://www.allure.com/story/joey-king-cover-interview-july-2022


https://www.instagram.com/p/Cgj2KI6OuKr/?utm_source=ig_web_copy_link

NieuwsFilm

meest populair