'Thor: Love and Thunder'-ster deelt brute achter-de-schermen foto's

Jaimie Alexander deelt achter-de-schermen foto's van haar als Lady Sif

Zoe van Leeuwen 31 juli 2022 13:07 in Algemeen
Thor: Love and Thunder bracht een aantal prachtige comic-accurate kostuums voor veel van het ensemble. Een van de grootste verrassingen in die categorie was misschien wel Lady Sif, die terugkeerde in de film in een ongelooflijk comic-accurate versie van haar rood-grijze harnas uit de comics.
Hoewel Sif slechts een paar belangrijke momenten in Love and Thunder te zien was, heeft het kostuum zeker indruk gemaakt op de fans. Jaimie Alexander heeft zojuist een episch kijkje achter de schermen van het kostuum gedeeld op haar sociale media. In een post deelt Alexander twee behind-the-scenes foto's van haar haar, make-up en kostuum voor de scène. Bekijk de post hier

Sif's korte verschijning in Love and Thunder zorgde voor haar meest comic-getrouwe kostuum tot nu toe in de MCU, met eerdere harnassen die een meer ingetogen benadering van haar kleurenschema en algehele esthetiek hadden.
Het debuut van het kostuum is dubbel indrukwekkend als je bedenkt dat Alexander's versie van Sif al meer dan tien jaar in het MCU te zien is, zowel in de Thor-films (buiten Thor: Ragnarok) als in Agents of SHIELD.

NieuwsFilm