Fans lachen DC uit na zoveelste fiasco op de Comic Con

Jullie zouden zeggen: "Het gaat lekker met het DCEU"...

Arjen Rooseboom 4 augustus 2022 22:30 in Algemeen
DC is weer goed bezig... Fans moesten gisteren twee reusachtige tegenslagen incasseren met het plotselinge annuleren van Batgirl en de inmiddels onzekere toekomst van The Flash. En eerder op de San Diego Comic Con ging het ook al mis.

Men was er namelijk heilig van overtuigd dat de studio dan eindelijk de definitieve terugkeer van Henry Cavill als Superman ging aankondigen. Maar niets van dat. In plaats daarvan verschenen er 'slechts' nieuwe trailers voor Black Adam en Shazam! Fury of the Gods.

De meest opwindende onthulling voor de liefhebbers kwam vorige maand echter niet tijdens het evenement, maar op social media dankzij Jason Momoa's Instagram.

De Justice League-ster deelde een foto van zichzelf met Justice League-collega Ben Affleck op de set van Aquaman and the Lost Kingdom, wat bevestigt dat Batfleck terug zal zijn in het onderwatervervolg.

De reacties zijn wild enthousiast en online wordt dan ook flink de spot gedreven met het feit dat Momoa's kiekje verreweg de meeste aandacht genereert.

Gelukkig ook nog ruimte voor humor
Een grappige meme, gepost op Reddit, gebruikte een ontevreden Homelander van The Boys als stand-in voor een studiobons: "Warner Bros. die ziet dat deze ene foto van Ben meer aandacht krijgt dan alles op hun SDCC-presentatie samen", luidt het spottende bijschrift.

NieuwsFilm