Iets TE zelfverzekerde Reese Witherspoon vergelijkt 'Legally Blonde 3' met deze blockbuster

Iets TE zelfverzekerde Reese Witherspoon vergelijkt 'Legally Blonde 3' met deze blockbuster

Mogen we even lachen...

Het lijkt erop dat Legally Blonde 3, met in de hoofdrol uiteraard weer Reese Witherspoon, eindelijk vooruitgang gaat boeken. En dat allemaal dankzij het immense succes van Top Gun: Maverick.

Het vervolg met Tom Cruise zet nog steeds de box-office in vuur en vlam, de miljoenen blijven zich opstapelen en met een ruime $1,2 miljard dollar wereldwijd wordt dit één van de meest winstgevende releases aller tijden.

Een deel van het succes is toe te schrijven aan de nostalgiefactor. Het origineel is 36 jaar oud en veel fans wilden Cruise zien herenigen met Val Kilmer. Natuurlijk hebben ook de hoge productiewaarde en enorm positieve recensies meegeholpen.

Wat Tom kan, kan Reese ook(?)
Hoewel een derde Legally Blonde zich al jaren in een ontwikkelingshel bevindt, voelt Witherspoon zich nu meer dan ooit geïnspireerd om het project door te zetten. In een nieuw interview met USA Today geeft ze aan dat er genoeg tijd is verstreken om het eveneens nostalgisch te maken:

"Ik hoop nog steeds dat het op de juiste manier samenkomt. Het is net als Top Gun, ze hebben heel lang gewacht en ik hield van het nostalgische stuk dat ze erin verwerkten. Dus dat heeft ons zeker veel inspiratie gegeven over wat we met Elle Woods zouden willen doen en ervoor zorgen dat we allemaal dezelfde toetsstenen hadden die (toen) van belang waren voor mensen".

NieuwsFilm

meest populair