Deze nieuwe Marvel film is de op één na laagst gewaardeerde van het hele MCU!

De nieuwste Thor film scoorde zelfs lager dan Thor: The Dark World

Zoe van Leeuwen 3 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Thor: Love and Thunder heeft zojuist een nieuw ijkpunt bereikt, eentje die het waarschijnlijk hoopte te vermijden. Taika Waititi's film is de laagst gewaardeerde film in de Thor-franchise.

Ratings
Op dit moment heeft de film een 65-procent Fresh rating op Rotten Tomatoes met 140 critici op de aggregator die "Rotten" beoordelingen voor de film hebben ingediend. De enige Marvel Studios-film met een slechtere beoordeling is Eternals, die de enige film van de studio blijft met een Rotten-beoordeling.
Thor: The Dark World was eerder de laagst gewaardeerde Thor film met een 66 procent Rotten rating. Dat is nu de derde plaats achter Thor: Ragnarok (93%) en Thor (77%). Dit is slecht nieuws aangezien een grote hoeveelheid fans Thor: The Dark World zag als de slechtste MCU film allertijden.
Valkuil
Taika Waititi zei eerder dat de film een van de gekste dingen was die hij ooit heeft gedaan, zelfs in vergelijking met Ragnarok of What We Do in the Shadows. En dat is nu juist het probleem. Thor Ragnarok was zo vernieuwend en succesvol, daar kon hij niet meer overheen. Love and Thunder kon nooit worden wat Ragnarok is.

NieuwsFilm